torstai 16. huhtikuuta 2009

Lopultakin hetki aikaa

Kummasti se aika on vaan kulunut, ja blogi on jäänyt heti alkuunsa vaille huomiota.. Mutta josko nyt ehtisin ainakin hetken viettää tässä koneella ja postata tänne jopa ensimmäiset kuvat.

Eli asiaan! Sain lankalauantaina valmiiksi neuleen, josta piti tulla tämä, eli Jenny Watsonin Design 12.

Ja tässä näette tuloksen. Niin..
En sittenkään halunnut jakkua, joten tadaa, säästyinpäs nappilistan tekemiseltä. En ole niiden ylin ystävä, lähinnä siksi, että ne eivät vaan ikinä onnistu. Liekottavat aina rumasti, mikä riittää tekemään neuleesta epähalutun.

En sentään ole enää ihan niin ronkeli kuin ala-asteikäisenä. Tuolloin neuleeni olivat kylläkin lähtöisin äidin käsistä, mutta siinä ei silti armoa tunnettu, kun "Nappilista liekottaa" -neuletakki joutui laaduntarkkailun kynsiin.

Toinen huono puoli nappilistoissa on se, kun niihinhän pitää myös ommella ne napit. Eipä voi tylsempää olla! Mulla onkin aikamoinen kokoelma vaatteista irronneita nappeja, jotka vain odottavat neulaa ja lankaa. Hakaneula, laiskan paras ystävä.

Joka tapauksessa, koska päätin tehdä puserostani pidemmän, en halunnut siihen alkuperäisen suunnitelman kaltaista helmaa. Ja se savupiippukauluskin näytti meikäläisen päällä jotenkin epäsopusuhtaiselta, joten pienen viilauksen jälkeen kauluksesta tuli tuollainen omanlaisensa lörpsähtelijä.

Vaan olen lopputulokseen ihan tyytyväinen, koska se on mukava, kivan värinen ja lämmin. Vaikka kevätaurinko jo lämmittää, niin varjon puolella vilukissa tarvitsee vielä villaisensa. Arvosana 8+

Pääsiäisvapaan aikana yritin myös epätoivoisesti keksiä käyttöä Novita Huopaselle, jota löytyi jokunen kerä lankakokoelmasta ja niistä oli palava tarve päästä eroon heti.

Joten päädyin huovutettuun kassiin. Eipä tuommoiselle oikein ole käyttöä, mutta sinne uppoaa kätevästi lehdet, joten ehkä siitä tulee lehtikassi eteiseen roikkumaan. 7-

Joo, myönnetään! Sangat pitäisi vielä ommella ihan oikeasti kiinni. Minäkö muka vieroksuisin neulaa? Lankaa nyt en ainakaan.

Vielä olisi jäljellä pari kerää punaista Huopasta, mutta tämän mielikuvitus ei vielä löytänyt niille mitään käyttöä, jouluaskarteluitakaan ei tahtoisi ihan vielä aloittaa :)

Huomaan olevani, hyvin tyypillistä kyllä, menossa yhä "synkissä" talviväreissä, kun ilmeisesti kaikki muut jo tikuttavat ihania, aurinkoisia kevät- ja kesäneuleita. Mutta kun on vielä se Noro-väriterapiapipokin kutomatta..

Ei kommentteja :